Hotelldirektörer med guldkant

Ny frisyr i på gång. Ny frisyr i på gång.

Ja, att vara hotelldirektör är just precis allting annat än att vara just direktör. Uppgifterna varierar från dag till dag och det är verkligen kul och ibland lite klurigt. Det kan handla om, var man kan äta god mat, köpa frukt, hitta till ATM, köpa flip-flop, underkläder eller kanske bara få transport från a till b. De senaste dagarna har det varit lite ovanliga saker som ingått i hotellservicen. Olle behövde en hårklippning med trimmer och givetvis ställer hotelldirektör Ubbe upp. Någon dag senare fick en gäst problem med sitt öra och som tur är har vi ju då tillgång till hotelldirektör/apoteksägare Janaka som kan hoppa in och serva med lite örondroppar. Galet omväxlande och väldigt, väldigt roligt! De där små guldkornen är inte svåra att hitta när man har så sköna gäster som vi har. Senast idag fick vi hit en härlig familj som helt resolut packat en hel resväska full med mat till OSS! Totalt otippat och totalt underbart!!!! Kaffe, mängder av ost, LEVERPASTEJ, choklad och BREGOTT och OSTBÅGAR med mera. Så nu kanske till och med gästerna får en alldeles extra svensk guldkant på frukosten! Otroligt gott och så otroligt lycklig man kan bli av ...mat!!!

Otroligt lyxig gåva!
Otroligt lyxig gåva!

Finaste julklappen i år utan konkurrens, var ett underbart kort av vår favorithund hemifrån. Våra vänner och grannar har en ljuvlig Flatcoated retriever som heter Jippie. Och det är faktiskt på grund av henne som jag en gång för längesedan tänkte att -"Ska jag någonsin starta ett företag så ska det heta Jippie".  Jippie är en sådan härligt pigg och lydig hund med en liten räv bakom örat så henne blir man alltid glad över att se och just den känslan tycker jag att själva ordet Jippie förmedlar. Hoppas verkligen att vi har lyckats få med en liten gnutta av detta till vårt hotell, Jippe the villa. Så nu med all rätt, fina Jippie står du på hedersplatsen på hotellet, där vi alltid kan känna den där känslan när vi tittar på dig kära "upphovshund". Välkommen till Jippie the villa!

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln