Lampfynd och illblå receptionsdisk

Perfekta lilla golvlampan utanför gästtoan. Perfekta lilla golvlampan utanför gästtoan.

På vägen till Kandy finns det så finurligt som tre olika byar som helt specialiserat sig på lite olika saker. En by som säljer mängder med cashewnötter, en by som tillverkar ofantligt fina rottingsaker och en by som säljer bilsäten. Ja, de säljer faktiskt bilsäten till minibussar. Köper man en minibuss här så ingår inga säten utan då åker man, förslagsvis, till "bilsätesbyn" och köper ett par passande säten till sin lilla minibus. Helt självklart!

Nu när vi åkte runt så var vi ju tvungna att stanna till i "rottingbyn". Helt otippat så hoppade vi över "bilsätesbyn";) För är det något som är fint i inredningsväg så är det just rotting, som både jag och Ubbe gillar. Här finns fina rottingmöbler helt gjorda för hand. Fynden denna gång blev en fin lampa till hotellet och äntligen hittade jag små brickor gjorda av blad som vi ska ha att sätta hotellrummens glas på. Det känns viktigt att vi inte bara säger att vi vill vara miljövänliga och att vi också visar detta i bland annat inredningen!

Återvunnen disk med återvunna konservburkar som pennställ. Hur snygg som helst, tycker jag!
Återvunnen disk med återvunna konservburkar som pennställ. Hur snygg som helst, tycker jag!

Sedan som kronan på verket denna lördag, så har nu den fina "illblåa" receptionsdisken blivit färdig. Jag är jättenöjd och tycker att den blev väldigt fin där, Ubbe är lite mindre nöjd-men han vänjer sig...så är det ibland med honom. Han behöver lite tid och sedan vips, så tycker han att det blev riktigt bra!

Så nu kan vi ståta med en receptionsdisk också, nästan som ett riktigt hotell;)

För övrigt kanske vi kan få ett råd från någon av er, kloka läsare. Har försökt många gånger nu att anmäla Jippie the villa till Tripadvisor och varje gång har vi blivit nekade utan någon uttalad anledning. Någon av er som kanske har något klokt förslag hur vi ska göra? Känns ju bra att vara med där framöver!!!

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln