Gäster innanför och utanför murarna

Konstnären med "ölsupportsman";) Konstnären med "ölsupportsman";)

Jag har sagt det innan och jag säger det igen...vi har de bästa gästerna man kan önska. Visst kan ett hotell vara fint, med god frukost och bra service, men ett hotell blir aldrig personligt och inbjudande utan härliga gäster. Och det har vi...i mängder! Vilken fröjd det är att få träffa dessa intressanta människor och höra om deras historia. Just nu har vi Karin och Pehr på besök från Kungsbacka som förutom att de är enormt trevliga så är de också väldigt drivna och kreativa. Så nu har Karin bestämt sig för att rita vår logga på muren på hotellets utsida. Hur fräckt som helst och man blir väldigt tacksam för att någon på sin semester faktiskt kan tänka sig att offra ett gäng timmar för hjälpa oss. Stort tack...och det kommer att bli jättefint! Bild på det färdiga konstverket kommer senare...

Förutom gästerna inne på hotellet så har vi också en del ofrivilliga gäster utanför hotellet. Bland annat en lite skränig tupp som gärna vill höras runt 4-tiden på morgonen. Tyvärr håller den till precis utanför vår lägenhet, vilket gör att dess skräniga "kuckeliku" genljuder väl i vårt sovrum. Charmigt kan en del tycka, och ja, litegrann kan jag tycka. Men ibland är det faktiskt lite "tuppmordsvarning" vid just denna tiden på morgonen. Så just nu precis innan sängdags sänder jag en liten tanke just till den skräniga tuppen i, Hikkaduwa, att vara lite extra morgontrött imorgon. Det är ju ändå lördag!!! God natt på er!

Där sitter den lilla morgonpigge tuppen och laddar...
Där sitter den lilla morgonpigge tuppen och laddar...

Senaste inläggen

Bloggarkiv