Livsvägar och en efterlängtad frisyr

Hemma i härliga vinterSverige, -8 grader. Hemma i härliga vinterSverige, -8 grader.

Ibland kommer det över mig, att tänk vad livet skulle vara lättare om jag bara hade valt den breda vanliga vägen som majoriteten faktiskt väljer. Istället för att ta den krokiga smala vägen där så få går... Speciellt känner jag detta när jag de senaste dagarna står med flyttlådor upp till anklarna i vårt hus, där allt verkligen är huller om buller. Saker som till exempel hudlotion, förvaringsburkar och värmeljus trängs tillsammans med gamla bankpapper och nylonstrumpor i alla möjliga färger. Detta är priset jag och vi betalar för att ta den där krokiga smala vägen. Just där och då går funderingarna...är det verkligen värt det?...Men jag vet att senare så finns inget annat alternativ för mig, jag måste välja den smala krokiga vägen och efter ett tag är det verkligen värt det och nödvändigt för mig, för att kunna leva ett liv som tillfredsställer mig! Men ack så tröttsamt emellanåt...Som tur är har jag en familj som hänger med mig på de där krokiga vägarna och det är jag så lycklig för!

Vad är då viktigast när man kommer hem efter dryt 1,5 års vistelse på Sri Lanka? Förutom att få lukta och pussa på de underbara "ongarna" så faktiskt helt otippat, inte maten!!! För mig var det den där sköna känslan av att dricka kallt och klart vatten direkt ur kranen. Vilken lyx, gång på gång var jag tvungen att bara lapa detta underbara fräscha vatten som helt naturligt strömmar ut ur kranen. Som nummer två på att göra listan kom helt självklart...klippa mig. Det hänger på håret, nästan helt bokstavligt! Är man inte fin i håret så finns det inga kläder som kan kompensera detta! Alltså, så idag har jag klippt och slingat håret och simsalabim, vilken pingla jag helt plötsligt blev;) Lyx och välmående i ett! Nu känner jag mig rustad att möta arbetslivet på torsdag. Kungsbacka, here I come!

Styrkan sitter absolut i håret!
Styrkan sitter absolut i håret!

Senaste inläggen

Bloggarkiv