Som en snödroppe...

Som en liten snödroppe, en frusen blomma som motvilligt tittar upp ur marken. Den lilla knoppen som lojt hänger som ett litet huvud på sitt skaft. Precis så känner jag mig just nu. Jag står där i den kyliga mars, i vardagen här i Sverige. Men huvudet är inte alls på skaft och det är en aning motvilligt som jag just nu deltar i vardagen...Tankarna maler, men jag fick en dos energi och samlade tankarna under morgondagens yoga...

Men livet rullar på och till vår stora glädje så är Olle, i detta nu, på väg ner till Ubbe. Ett sällskap han så gärna vill ha och behöver. Olle, bästa "lekkompisen" ska stanna i 3 veckor och sällskapa min kära man och barnens pappa, vilket han verkligen förtjänar! Sista veckan har handlat om att handla på oss saker som vi kan skicka ner med Olle. Krokar i alla möjliga former, Marabou chokladkakor, filmer, hundgodis till lilla Pippi(som tydligen också känner sig som en liten snödroppe och inte ens springer längre) och dessutom en cool tavla som vår lokala konstnär Virvla, har gjort. Hon har varit och hälsat på Jippie the villa och tyckte att vi skulle ha ett konstverk av henne där. Det kommer att bli hur snyggt som helst när den kommer på plats!


Nu laddar jag för en ny arbetsvecka och försöker att inte fullständigt duka under denna  vintersvängen som helt plötsligt tog fart. Gillar inte...

Senaste inläggen

Bloggarkiv