Yoga åt folket på Jippie the villa

Efter att ha landat i kalla Sverige, i en stressad och tempofylld vardag känner jag ett stort behov och längtan efter att göra yoga. Återvända till min lilla energibubbla och ladda min kropp med den där sköna lugna energin som landar djupt ner i själen.

Jag tror att många med mig behöver yoga och en stund för att ladda sina batterier emellanåt. Så nu kör vi igen....YOGA PÅ JIPPIE THE VILLA!

Jaaaa, i slutet av november kan du slinka undan den svenska gråa vardagen och ta flyget ner till härliga Hikkaduwa, vara med om en toppenvecka på Jippie the villa. Under sön-lör vecka 45, 5 - 11 nov  eller vecka 46 , 12 - 18 nov , är du välkommen för att blomstra, fylla på energi och veckla ut dig! Du kommer att bli boostad av Karin Björnsdotter genom både yoga och föreläsningar, dricka energigivande smoothies, få ayurvedisk konsultation(Vata, Pitta eller Kapha, därigenom ökad förståelse för dig själv), äta god mat och träffa ett gäng härliga människor på Jippie the villa. Under dessa veckorna kommer hotellet endast att användas av yogagäster.

För mer information läs nedan:
Blomstra hos oss med yoga, massage, barfotapromenader och salta havsbad
 
• I paketet ingår 6 nätters boende på Jippie- the villa, i delat dubbelrum med frukost, AC, wi-fi och kostnadsfritt vatten.
• Auyrvedisk konsultation av Dr Prasanga, 45 min
•   Yoga/meditation, 6 morgonpass och 4 eftermiddagspass
• Svensk yogalärare
• Energigivande smoothies inför varje eftermiddagspass
• En eftermiddagsutflykt till Galle fort och Moonstone gruvan
• Massage, 60 min
• Föreläsning om att hitta mod och styrka
• 2 gemensamma middagar, välkomstmiddag på söndag kväll och lankesisk avslutningsmiddag på fredag kväll
 
Priset för paketet exklusive flygresan är 11 000 kronor om du bokar innan sista maj. Efter sista maj kostar det 12 500 kronor. För att yogaveckan ska genomföras krävs minst 6 bokningar. För bokning och mer information maila carin@jippiebyus.se
 
Om Karin Björnsdotter

Karin är utbildad illustratör och efter att ha yogat sedan 80-talet blev det ett naturligt steg att också utbilda sig till yogalärare. Karin jobbar med yogan och kreativiteten som medium för att hitta din inre kraft, hon är en närvarande lärare/instruktör som inspirerar dig till att utmana dig själv och till att våga.
Att yoga och måla har hjälpt Karin genom livets djupare kriser. Hon är till stor del uppvuxen i olika delar av världen och det har fostrat henne till att vara en empatisk person med stort intresse för människor av olika ursprung och historia. Att kunna hjälpa andra att nå sin fulla potential har genom åren blivit hennes ledstjärna. Karin Björnsdotter driver bland annat företaget Korulife http://www.korulife.se/


Om yogan

Karin är utbildad kundaliniyogalärare samt yinyogalärare men har lång erfarenhet av yoga av olika former. Att hon själv fastnade för Kundaliniyoga och yin var för deras djupt läkande egenskaper. Att kombinera meditation, andning med statiska ställningar som i yinyoga eller kundaliniyogans underbara djupt läkande kriyor, mantrasång och härliga meditationer ger henne dagligen kraft och mod.
Karins klasser ger energi, uthållighet och skapar förändring. Hon delar gärna med sig av sin kunskap och vägleder dig utifrån din förmåga att finna lugnet, modet och styrkan.
Förutom de fysiska övningarna, innehåller alla klasser andning, koncentration och avslappning. Självklart är meditation  en  självklar del av undervisningen. Under hennes ledning får du kraft genom yogan till att bearbeta blockeringar, hitta lugnet och din inre kraft
Vill du upptäcka glädjen och kraften i att försätta dig i ett flowtillstånd genom enkla kreativa övningar så kan du ta del av hennes kreativa workshops
 
Om Dr Prasanga

Dr Udaya Prasanga har en Bachelorutbildning i ayurvedisk medicin och västerländsk kirurgi från University of Colombo. Dessutom har han stor erfarenhet av akupunktur, yoga, meditation och Pranic healing. Pranic Healing bygger på principen att kroppen kan läka sig själv. Pranic healers använder kroppens energi för att stabilisera och väcka prana (livskraft). I Pranic Healing ingår bland annat allmän självläkning, rytmisk andning och avslappning. Dr Prasanga använder bara örter som plockas på utvalda ställen på Sri Lanka, till sina egengjorda mediciner/oljor  http://www.ayurvedic.lk/

Under den ayurvediska konsultation kartläggs bland annat livsbeteende, medicinsk historia, behov och vilken energi du tillhör (Vata, Pitta eller Kapha) m.m. Önskas någon form av ayurvedisk behandling av doktor Prasanga som gör kartläggningen, betalas detta separat.
Morgonens yoga/meditationspass består av kraft och energi och under eftermiddagen ligger fokus på kreativitet, inre styrka och flow. Yogan vi tränar under veckan utgår från individen och varje övning anpassas efter personens egna förutsättningar. Alla passen ger möjlighet för var och en att hitta sin nivå.
 
Flygresan till och från Colombo ingår inte i priset. Transfer kan bokas och betalas separat, kostar cirka 650 kronor (tar 2,5 timme från flygplatsen). Möjlighet finns att boka extra nätter före och efter yogaveckan på Jippie the villa. Dessutom skräddarsyr vi turer om någon är intresserad av det före eller efter yogaveckan.
 

Senaste inläggen

Bloggarkiv