Älskade vår

Vårblomman scilla som blygsamt tar plats bland barrväxter! Vårblomman scilla som blygsamt tar plats bland barrväxter!

Just nu är det inte riktigt "guld och gröna skogar" i familjen Ternön. Alla går runt på sitt håll och funderar över livet, den svenska vardagen och hur man ska återanpassa sig. Inte helt lätt att landa i den svenska vardagen efter många månaders lankeisiskt liv, varken för gammal eller ung. MEN...det känns bättre och bättre och lättare och lättare. Inte minst gör den härliga svenska våren sitt med att pigga upp och bidra med både ljus och lite, lite värme...

Tittar man ut och runt blir man helt varm i hjärtat av alla vårtecken. För det är inte mycket i världen som slår en ljus, krispig svensk vår. De små blommorna tittar blygsamt och förskrämt upp ur jorden, studsmattorna tar svulstigt plats i de svenska trädgårdarna och den väldoftande tvätten brer ut sig på diverse tvättställ. Ingen annanstans vill  vi vara denna årstid. Inte ens på Sri Lanka. En härlig och innerlig upplevelse att nu igen få uppleva denna årstid. Kanske mer intensiv just för att vi missade förra...Gott folk, njut av det som spirar och ta hand om varandra!

Ett säkert vårtecken...som doftar ljuvligt!
Ett säkert vårtecken...som doftar ljuvligt!

Senaste inläggen

Bloggarkiv