Jippie...eller inte?

Skräckblandad förtjusning var det jag kände när jag satt mittemot min chef denna morgon...och kanske en liten gnutta stolthet. Orden var sagda och det fanns ingen återvändo.

Efter att vi åkte till Sri Lanka den där sensommaren 2015 så har saker förändrats, vi har förändrats. Och det går liksom inte att spola tillbaka.Man ser saker på ett annat sätt och har med sig erfarenheter som förstås inte går att ta bort...Livet kräver liksom lite mer luft under vingarna, nu efter det äventyret.

Och nu hade jag precis sagt de magiska orden "Jag säger upp mig". Det kändes som att göra slut i en relation men så var det gjort! Med en märklig känsla och pirr i magen. Inget annat alternativ i sikte, detta var ett beslut som måste komma, förr eller senare...

Nu börjar ett annat äventyr för mig, här, hemma i Sverige. Hur ser planen ut kan man ju undra...jo, vidareutveckla hotellverksamheten, försöka mig på någon import från Sri Lanka, kanske skriva en lite resebok om våra erfarenheter från denna vackra ö, starta upp Naturhjältarna för barn som vill ut i skogen och sedan hoppas jag ju på att många människor gärna anlitar mig för att jag är trevlig, kunnig, driven och bara helt underbar:), som Askungen säger om balen på slottet.

Så nu är det 3 månader fram till att mina vingar fylls med lite extra luft...ser framemot detta med många olika känslor, men hur det än blir kommer jag aldrig ångra att jag i alla fall vågade testa...Företagsvärlden! Here I come!!!

Och för övrigt: är ni intresserade av mitt jobb, Kba kommuns roligaste jobb? Skicka en spontanansökan till Näringslivschefen!

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln